Badmintonvereniging icarus

Word lid van de club!

Bij ons kun je op ieder moment een keer langskomen om te kijken of badminton wat voor je is. Wij raden aan om langs te komen op de woensdagavond. De trainingstijden vind je hier. Tijdens vakanties en op feestdagen is er vaak geen training, dus check het even voor je langs wilt komen.

Wil je een keer voor het ‘echie’ meespelen? Dat kan! Wij hebben een actie om 10 lessen mee te spelen voor € 25,-. Voor deze actie kun je je hier inschrijven. Via het formulier hieronder kun je jezelf meteen of na het voltooien van de 10 lessen lid maken van de club.

Belangrijke informatie

Voordat je je inschrijft als lid

Lidmaatschapskosten
Voor het lidmaatschap van Icarus gelden deze kosten:

  • Jeugdleden (tot 18 jaar): € 17,00 per maand.
  • Senioren (competitie en recreanten): € 20,00 per maand

Hier vind je onze voorwaarden.

Bondsbijdrage / Competitiebijdrage

Als je je bij Icarus hebt aangemeld, dan word je automatisch ingeschreven als lid van Badminton Nederland. Dit lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Jaarlijks wordt door de bond de bondsbijdrage en de competitiebijdrage vastgesteld. Dit laatste wordt alleen in rekening gebracht bij competitie-spelers.

Betalingswijze
De betaling van de contributie vindt maandelijks plaats via automatische incasso. Na het invullen van het formulier ontvang je van ons via de mail het officiële aanmeldformulier om de automatische incasso in gang te zetten. Vanaf dat moment ben je officieel lid van Badmintonvereniging Icarus.

Welke Incasso’s je kunt verwachten

De bondsbijdrage wordt in het begin van het kalenderjaar in rekening gebracht en bij aanmelding bij Badminton Nederland (dan wordt een geheel jaar in rekening gebracht). De eventuele competitiebijdrage wordt in 2 keer in rekening gebracht. De eventuele toeslag voor veren shuttles in 3 of 4 keer.

Schrijf je direct in

als lid van de club!

Na het invullen van onderstaande formulier, ontvang je van ons het officiële aanmeldformulier. Lever je die bij ons in? Dan ben je lid van onze club! Mocht je ooit je lidmaatschap weer willen opzeggen, houd dan rekening met ons opzegtermijn. Opzegging gaat per kwartaal met een opzegtermijn van 1 maand. Opzegging per 1 januari dient bijvoorbeeld voor 1 december schriftelijk binnen te zijn.

1 + 15 =